✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Eläinten karkotin aurinko- ja ultrasoniikkatekniikalla

  • EUR 29,90

Loppu varastosta

Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Pitää puutarhan vapaana tuholaisista ja villieläimistä
  • Varustettu liike- ja valosensoreilla maksimaalista tehokkuutta varten
  • Toimii aurinkoenergialla jatkuvaa ja kestävää toimintaa varten
  • Turvallinen käyttää lasten ja lemmikkien läheisyydessä

Eläinten karkotin, joka pitää ei-toivotut eläimet loitolla käyttäen ultrasonisia aaltoja ja valoa. Oletko kyllästynyt ei-toivottuihin vierailuihin koirilta, kissoilta tai muilta eläimiltä puutarhassasi? Pidä ne loitolla tällä aurinkovoimalla toimivalla eläinten karkottimella. Laite lähettää ultrasonisia aaltoja taajuuksilla 19,5~30,5 kHz, jotka ovat tuskin kuultavia ihmiskorvalle mutta epämieluisia eläimille.

Eläinten karkottimessa on liiketunnistin, joka reagoi liikkeeseen 10 metrin säteellä ja 110° kulmassa. Kun liikettä havaitaan alueella, häiritsevä äänisignaali aktivoituu, karkottaen ei-toivotut eläimet. Laite toimii uudelleenladattavalla akulla, jota ladataan sisäänrakennetun aurinkopaneelin avulla. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia paristojen vaihtamisesta tai sähkökatkoista. Eläinten karkotin kattaa tehokkaasti noin 50 m² alueen.

Eläinten karkotin toimitetaan täydellisenä sekä ripustuslaitteella että maapiikillä – valitse haluatko ripustaa sen puuhun, kiinnittää sen seinään vai asettaa sen maahan.

Mitat: 38cm korkea, 5.5cm syvä, 14cm leveä