✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Anti-skimming-kortti

  • EUR 9,90

Loppu varastosta

Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay

RFID-suojaus, joka suojaa tehokkaasti ja helposti kaikki maksukorttisi langattomalta skimmaukselta. Sopii kaikkiin lompakoihin. Vain 0,9 mm ohut ja näyttää aivan tavalliselta pankkikortilta.

SkimSecure-suojakortit sisältävät kuitenkin tekniikan, joka estää tehokkaasti varkaita varastamasta korttitietojasi niin sanotun langattoman skimmauksen avulla. Häirintälähetin aktivoituu, kun varas tai huijari yrittää lukea korttisi, jolloin korttitietojasi ei voida lukea.

  • 1 kortti suojaa lompakkoa tehokkaasti
  • Sopii kaikkiin lompakoihin ja korttikoteloihin 
  • Ei vaadi akkua tai latausta 
  • Yksilöllinen laadunvalvonta jokaiselle kortille

SkimSecure-suojakortti korttipetoksia ja skimmausta vastaan
SkimSecure-suojakortti on tehokas suoja lisääntyneitä korttipetoksia vastaan. Vain 0,9 millimetriä ohut kortti näyttää tavalliselta pankkikortilta, mutta sisältää tekniikan, joka estää varkaita varastamasta korttitietojasi. SkimSecure RFID-suojaus on aina aktiivinen ja heti kun varas tai muu asiaton henkilö yrittää lukea korttitietojasi, SkimSecure-suojakortti luo sähkömagneettisen kentän, joka tekee korttitietosi lukukelvottomiksi. SkimSecure-kortti suojaa lompakkoasi tehokkaasti.

Estää maksukorttien mikrosirut
Useimmissa uudemmissa maksukorteissa, passeissa ja kulkukorteissa on mikrosiru lähimaksamisen mahdollistamiseksi, mikä tekee pienten ostosten tekemisestä yksinkertaista ja kätevää. Jotta tämä toimisi, henkilö- ja korttitietosi tallennetaan kortin mikrosiruun. Nämä tiedot lähetetään langattomasti, maksaessasi (lähimaksulla) kortillasi kassalla. Yhtä helposti kuin lähimaksaminen kassalla onnistuu, niin yhtä helposti huijari voi lukea korttitietosi jopa yhden metrin päästä. Tätä kutsutaan yleensä skimmaukseksi tai skimmaamiseksi.

Tehokas suoja langatonta skimmausta vastaan
SkimSecuren teknologia luo sähkömagneettisen suojakentän lompakossa olevien korttien ympärille, jolloin kortit ja henkilötiedot pysyvät turvassa. SkimSecure ei vaikuta maksukorttien magneettijuovaan tai siruun. SkimSecure RFID-suojakortti tarjoaa tehokkaan suojauksen kortille, joka sijaitsee 3 cm:n sisällä kortin jokaiselta sivulta.