✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Liiketunnistimella ja aurinkopaneelilla varustettu LED-valonheitin

Ulkokäyttöön tarkoitettu tulvavalo liiketunnistimella.

  • EUR 29,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tehokkaat ja energiatehokkaat LED-lamput tarjoavat erinomaista valaistusta
  • Langaton ja paristoilla toimiva – helppo asentaa ilman sähkömiestä
  • Erillinen tehokas aurinkopaneeli
  • Kytkeytyy automaattisesti päälle liikkeen havaitsemisen yhteydessä (PIR-tunnistin)
  • Säädettävä kiinnitysteline
  • Ideaali turvavalaisimeksi

Onko autotallisi pimeä peruuttaessasi autoa tai haluatko helposti valaista taka-aluetta tarvittaessa? Tämä liiketunnistimella ja aurinkopaneeleilla varustettu LED-valonheitin toimii myös silloin, kun sähköön on rajoitettu pääsy. Sisäänrakennettu liiketunnistin reagoi läheisten liikkeisiin ja käynnistää tulvavalon. Valaisimen runko koostuu 120 tehokkaasta LED-lampusta, jotka valaisevat yhdessä jopa pimeimmätkin alueet. Valonheitinvoi säätää sekä vaakasuunnassa että pystysuunnassa, jotta valo osuu haluamaasi kohtaan. Tämä lamppu sopii täydellisesti asennettavaksi esimerkiksi autotallinoven yläpuolelle, lähelle varastoa, patiolle, taakse tai mihin tahansa paikkaan, jossa haluat nopeasti ja helposti lisävalaistusta ilman monimutkaista asennusta tai johdotusta.

Tunne Turvallisuutta
Lamppu, joka syttyy täydellisessä pimeydessä, voi olla odottamattoman rauhoittava samalla kun se myös estää mahdollisia murtautujia. Tässä ulkokäyttöön tarkoitetussa lampussa on sisäänrakennettu liiketunnistin ja se syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä lähistöllä.

Tämä tekee lampusta erinomaisen turvavalaisimen esimerkiksi autotallin pihalle tai puutarhaan, tarjoten mielenrauhaa perheelle lähtiessä aamulla ja palatessa pimeän laskeuduttua illalla. Lamppu myös ilmoittaa sinulle ulkopuolisista vierailijoista.

Tehokas ja Energiatehokas LED-tekniikka

Lampun runko on varustettu 120 tehokkaalla mutta energiatehokkaalla LED-lampulla, jotka valaisevat yhdessä jopa pimeimmätkin alueet. Valaisimen asentoa voi helposti säätää sekä vaakasuunnassa että pystysuunnassa, jolloin voit aina ohjata valon haluamaasi kohtaan.

Lampussa on sisäänrakennettu hämärätunnistin, joka havaitsee ympäristön valon tason ja varmistaa, että lamppu syttyy vain pimeän aikana. Liiketunnistin reagoi liikkeisiin 8 metrin etäisyydeltä ja sytyttää automaattisesti tulvavalon määräajaksi.

Tehokas aurinkopaneeli lataa lampun sisäänrakennetun akun päivän aikana, ja energiatehokas LED-tekniikka takaa hyvän käyttöajan.

Helppo Asentaa

Valonheitin voidaan asentaa helposti paikalleen ilman sähkömiestä. Paristojen ja aurinkopaneelin ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia sähköpistokkeista tai pitkistä jatkojohtoista. Tämä antaa sinulle suuren joustavuuden ja mahdollisuuden sijoittaa lamppu talosi ja puutarhasi ympärille, missä haluat ylimääräistä valaistusta.

Aurinkopaneeli on erotettu tulvavalosta 5 metrin pituisella kaapelilla, mikä antaa laajemmat mahdollisuudet aurinkopaneelin sijoittamiseen valonoton optimoimiseksi – ilman lampun aseman heikkenemistä.

Vedenpitävän rakenteensa (IP65-luokitus) ansiosta voit olla varma, että lamppu toimii kaikissa sääolosuhteissa. Tehokkaan LED-valonheitin kulmaa voi säätää sekä pysty- että vaakasuunnassa, joten voit helposti mukauttaa valaistusta sen mukaan, minne olet asentanut lampun.

Tekniset tiedot
Väri: Musta
Akun kesto: Kevät/Kesä 8-10 tuntia, Syksy/Talvi 6-8 tuntia
Paino: 390 grammaa
IP65, vedenpitävä